Contact

Benieuwd naar wat Schreurs Advocatuur voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

3

 

Contact

Benieuwd naar wat Schreurs Advocatuur voor u kan betekenen? Neem gerust contact op.

3

 

Contact

U kunt ook via onderstaand contactformulier uw gegevens achterlaten. Kim Schreurs zal dan op korte termijn contact met u opnemen. Of stel uw vraag via Facebook of de live chat.

Adres

Klavermaten 65-8
7472 DD Goor

Telefoonnummer

0547-760 760

E-mailadres

info@schreursadvocatuur.nl

Routebeschrijving

Schreurs Advocatuur heeft haar kantoor op de eerste etage van het bedrijfsverzamelgebouw De Selskap aan de Klavermaten 65-8 in Goor (vlakbij Karwei).

Let op:
Google en navigatiesystemen hebben moeite met dit adres, meestal sturen ze u verkeerd.

Vanuit Goor:
Komend vanuit de richting Goor rijdt u richting het industrieterrein Spechthorst en de provinciale weg N347. Op de Enterseweg gaat u bij de eerste rotonde rechtdoor. Bij de tweede rotonde (bij de Karwei) neemt u de afslag rechtsaf. Na ongeveer 150 meter vindt u het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Selskap’ aan uw rechterkant. Voor Schreurs Advocatuur rijdt u de parkeerplaats links van het gebouw op en u rijdt zo’n 50 meter. Daar kunt u parkeren. U bent gearriveerd en parkeert voor de ingang van Schreurs Advocatuur.

Vanuit de provinciale weg N347:
Komend vanuit de richtingen Delden, Hengelo, Haaksbergen, Eibergen, Rijssen of Enter neemt u op de provinciale rondweg N347 de afslag De Spechthorst, waarna u de afslag richting Goor centrum neemt. Bij de eerste rotonde slaat u linksaf. Na ongeveer 150 meter vindt u het bedrijfsverzamelgebouw ‘De Selskap’ aan uw rechterkant. Voor Schreurs Advocatuur rijdt u de parkeerplaats links van het gebouw op en u rijdt zo’n 50 meter. Daar kunt u parkeren. U bent gearriveerd en parkeert voor de ingang van Schreurs Advocatuur.

Algemene voorwaarden

Klik hier om de algemene voorwaarden van Schreurs Advocatuur te bekijken.

Klachten

Bent u niet tevreden over onze dienstverlening? Dan kunt u gebruik maken van de interne klachtenregeling. Bekijk deze regeling hier. Leidt deze regeling niet tot een oplossing die bevredigend is, dan kan vervolgens contact worden opgenomen met de Geschillencommissie Advocatuur. Bij deze externe klachtencommissie is Schreurs Advocatuur aangesloten.

Bekijk de informatiefolder van de Geschillencommissie