Referenties

Ervaringen van klanten

3

 

Referenties

Ervaringen van klanten

3

 

“Kim was voor mij hartelijk, zeer betrokken en zakelijk super goed!”

Martijn (44 jaar)

“Kim zet de puntjes op de i en treedt krachtig op daar waar het moet of nodig is. Daarbij staan de belangen van de klant altijd voorop. Door haar gedrevenheid, passie en zeer goede kennis, weet Kim de details goed te verwoorden. Ook in voor haar klanten duidelijke en begrijpelijke taal.”

John (66 jaar)

“Schreurs advocatuur is voor ons de uitzondering op de regel. Bijzonder betrokken, oprecht geïnteresseerd en verschrikkelijk bekwaam zijn de dingen die als eerste in me opkomen. Kim heeft ons gezin bijgestaan in een heel moeilijke en onzekere tijd. Door haar hebben we dit uiterst vervelende life event overleefd en zijn we er zelfs sterker uitgekomen. Haar hulp is meer dan enkel juridische bijstand. Ze geeft zoveel meer! Dat is de wat ons betreft de kracht van Schreurs advocatuur. Zij gaat verder waar anderen stoppen.” 
Rianne (33 jaar)

“Kim werd me aanbevolen door een vroegere collega die eerder mijn belangen heeft vertegenwoordigd. Ons eerste persoonlijke gesprek gaf me vertrouwen dat ze pal voor mijn belangen zou staan. In de afhandeling bleek ze fraai mijn emoties om te zetten in een zakelijke adequate benadering naar de wederpartij. Ik ben zeer tevreden over het behaalde resultaat. Bedankt Kim!”
Arnold (66 jaar)

Benieuwd naar wat Schreurs Advocatuur voor u kan betekenen?